Společnost Konica Minolta Business Solutions Romania, lídr rumunského trhu tiskových systémů, integrátor řešení pro správu dokumentů a poskytovatel dohledových systémů a řešení pro videoanalýzu, uvádí na trh Fleetman, softwarovou aplikaci pro správu vozového parku.

Rumunští zákazníci nyní mají k dispozici pro správu vozového parku nejen špičkovou technologii, ale také obchodní a servisní podporu na dosah a v rumunském jazyce.  


„Aplikaci Fleetman, vyvinutou společností Konica Minolta, využívají různé evropské kurýrní a speciální dopravní společnosti, stejně jako výrobní či servisní firmy pro správu vlastních vozových parků. Většina malých a středních firem v Rumunsku má osobu, která má kromě svých základních povinností na starosti také správu vozového parku; tato osoba obvykle eviduje vozidla, data platnosti ITP, revize, RCA, CASCO a registraci vozidel v tabulkách Excel, jejichž správa se v určitém okamžiku stává velmi obtížnou. Zde může být Fleetman skutečnou pomocí, protože samozřejmě optimalizuje čas potřebný na tyto činnosti a celkové náklady na správu vozového parku. Fleetman je možné nasadit během několika dnů a náklady na licenci a implementaci jsou velmi atraktivní,“ říká Andreea Mocanu, manažerka Digital Business Services Konica Minolta Romania.


S aplikací Fleetman mohou správci vozových parků spravovat dokumenty a informace o vozidlech pomocí jedné centralizované aplikace, která je snadno přístupná a použitelná i z mobilního telefonu. Uživatelé tak mají přehled o celém vozovém parku i 360° pohled na každé vozidlo, přičemž všechny údaje o vozidlech, příslušenství, činnostech nebo řidičích jsou uloženy na jednom místě.

Fleetman nabízí také pokročilé funkce reportování, včetně prediktivního výpočtu příštího servisu, odhadu data generální opravy nebo data ukončení leasingu na základě ujetých kilometrů a finanční bilance každého vozidla. Informace jsou prezentovány ve formě seznamů nebo grafů, integrovaných s aplikací Excel nebo Power BI.

Řešení usnadňuje týmovou spolupráci, plánování a rozdělování úkolů mezi kolegy díky nativní integraci s nejpoužívanějšími aplikacemi Microsoft.


Pro další informace prosím kontaktujte přímo naše rumunské kolegy zde.