Na rozvoji Fleetmana neustále pracujeme. Aktuální release funkcionalit přináší řadu praktických vylepšení. Zvyšujeme opět hodnotu aplikace pro zákazníky, aniž bychom zvyšovali cenu produktové licence. Vylepšení se zaměřují se především na zvýšení uživatelského komfortu a obohacení systému o další data, využitelná pro efektivnější řízení a optimalizaci provozu flotily. Co tedy nejnovější verze systému Fleetman – Release 5 – přináší?

Nová evidence pokut

Pokuty jsou evidovány jak u vozidla, tak u řidiče. Zlepšují tak přehled jak o nákladech na dané vozidlo, tak o způsobu nakládání s vozidlem u vašich řidičů.

Vylepšená správa pneumatik

Zimní nebo letní pneumatiky, evidence jejich nájezdu, termíny výměny či přezutí. Tato oblíbená funkcionalita se nyní přesunula z placeného add-onu do základní produktové instalace. Přibyly také přehledné dashboardy. Zvyšuje se tak výrazně užitná hodnota aplikace pro naše zákazníky, aniž bychom zvyšovali cenu základní produktové licence.

Fotodokumentace u servisní události

Více informací k vozidlům dokáže Fleetman nyní nabídnout i díky možnosti nahrání fotodokumentace u servisních událostí přímo na formuláři servisu. Uživatel tak nemusí vždy otevírat dokumentové úložiště s nahranými fotkami. Obrázek poškození vozu usnadní identifikaci servisní události na první pohled.

Automatizace změny stavu vozidla při servisní události

Pokud se funkce aktivuje, FLEETMAN automaticky v den nástupu vozidla na servis  přepne servisní událost i vozidlo do stavu indikujícího nedostupnost vozidla.

Propojení záznamů Servisní a Pojistné události

Nová praktická funkce umožňuje uživateli propojit záznam Pojistné události se záznamem Servisu pomocí pole „Hlavní servis“. Nyní tedy systém umožňuje nejen variantu vícero servisních schůzek řešící jednu pojistnou událost, ale i variantu vícero pojistných událostí řešených v jedné servisní schůzce. Tyto informace naleznete v nové záložce Servisy na formuláři Pojistné události.

Nový add-on „Integrace GT NET“

Add-on je příkladem našeho záměru konsolidovat na jednom místě (v rozhraní Fleetmana) co nejvíce informací o provozu vozového parku s cílem dále s daty pracovat pro efektivnější řízení flotily. Intregrace GT NET umožňuje Fleetmanu automaticky stahovat a dále pracovat s daty  ze servisního systému GT NET. Do prostředí Fleetman tak mohou automaticky proudit data o servisních zásazích, jako jsou odhady prací, seznamy použitých dílů a provedených úkonů, fotodokumentace, fakturace a podobně. O integraci  GT NET se zde brzy objeví podrobnější informace.

Krom těchto hlavních funkcionalit přinesl tento release řadu dalších drobnějších vylepšení, doplnění dalších datových polí, nebo technická vylepšení na pozadí aplikace. Fleetman také zve uživatele k vyzkoušení nového vzhledu rozhraní, který slibuje uživatelsky přívětivější prostředí a zároveň zachovává možnost uživatelů vrátit se ke klasickému zobrazení, pokud mu dávají přednost.

A na dalších nových funkcích neustále pracujeme.


Zvažujete zdy by byla aplikace Fleetman užitečná pro vaši firmu? Můžete si ji vyzkoušet – vzít ji na Testdrive v Microsoft Appsource, nebo se obrátit pomocí kontaktu na těchto stránkách na naše konzultanty, kteří s vámi rádi podrobně proberou vaše potřeby a funkce aplikace.