Uvolněte ruce svému IT s Microsoft Intune

/ Bezpečnost

V každé firmě jsou desítky nejrůznějších zařízení. Kolik času zabere jejich instalace, nasazení a správa, o tom by určitě mohli mnozí IT pracovníci vyprávět. Ve většině firem není tato oblast automatizovaná. Problémy se spíše ignorují, obvykle není čas se jimi více zabývat. A ztráta dohledu nad zařízeními zaměstnanců pracujících z domova může mít i poměrně drahé následky. Pojďme to společně změnit.

Spravujte vše snadno, bezpečně a přehledně s využitím moderního řešení, které vašemu IT uvolní ruce. Představujeme Microsoft Intune – významného pomocníka v oblasti Endpoint Managementu. Usnadní vám správu uživatelů a aplikací na všech zařízeních, které ve firmě využíváte (PC, mobilní zařízení, virtuální koncové body).

Jak Microsoft Intune funguje v praxi?

Můžete se rovnou podívat. Zveme vás na sérii online workshopů Microsoft Security jako zásadní know-how pro bezpečí vaší firmy.  

V prvních dvou dílech získáte ty nejužitečnější dovednosti v oblasti řešení a práce s Microsoft Intune.

  1. Microsoft Intune pohledem IT – moderní správa zařízení
  2. Microsoft Intune prakticky – silná podpora zabezpečení firmy

Co vás čeká? Porovnáme instalaci starým způsobem a moderní metodou. Ukážeme si osvědčené postupy (best practises) ke správě zařízení – ať už je to Windows, Android, iOS. Uvidíte také možnosti instalace aplikací – nejen nativních ve Windows. A chybět nebude ani důsledné zabezpečení celého desktopu.

REGISTRACE A VÍCE INFORMACÍ

Co vše ještě potřebujete vědět o Microsoft Intune

Microsoft Intune běží zcela v cloudu. Pomůže vám se správou uživatelských přístupů, oprávnění, aplikací a zařízení napříč organizací, ale také mimo ni. Intune zahrnuje i funkce pro oblasti dodržování předpisů a ochrany dat, včetně podpory modelu zabezpečení Zero Trust.

Pokud bychom měli zařadit Microsoft Intune v rámci produktů a služeb portfolia Microsoft, dříve jste ho našli jako součást řešení zvaného Microsoft Endpoint Manager. Nyní se rozrostl do celé skupiny produktů pro správu koncových zařízení.

Obrázek – zdroj: https://microsoft.com

 

S čím přesně vám Microsoft Intune pomůže?

V současnosti umožňuje většina organizací alespoň části svých lidí pracovat vzdáleně. Třeba z domova nebo na cestách. To přináší výzvu pro správu a dohled nad nejrůznějšími zařízeními. Zaměstnanci nebo studenti potřebují spolupracovat, ale zároveň bez problémů a bezpečně přistupovat ke zdrojům své organizace. Správci zase potřebují citlivá firemní data chránit, a zároveň uživatelům mobilitu umožnit. A právě s tím si dokážete poradit za pomoci Microsoft Intune.

Jak tedy pro svou firmu využít technologie a služby společnosti Microsoft optimálně a efektivně? Jako jeden z největších partnerů Microsoft vám se vším dokážeme pomoci.

Chcete-li se dozvědět více nejen o moderní správě zabezpečení s Microsoft Intune, ale i dalších tématech Microsoft Security, zveme vás na naši sérii webinářů. Registrace a více informací zde.

Máte-li jakékoliv další dotazy a požadavky, neváhejte nás kontaktovat. Společně projednáme vaši stávající situaci i potřeby a navrhneme to nejlepší řešení.

Další související informace:

Akademie Microsoft Azure

Webinář Chraňte svou firmu s Microsoft Security

Den poté. S obnovou dat pomůže Disaster Recovery

Připravujeme pro vás také další aktuality z oblastí Microsoft Azure a Microsoft Security. Sledujte naše novinky a příspěvky na sociálních sítích. Jsme tady pro vás.

Kategorie

Reference

Poptávka