Společnost Konica Minolta je tady pro vás již 150 let

/

Náš tým Konica Minolta IT Solutions Czech je součástí skupiny, která vstoupila na technologický trh již v roce 1873. Za dobu své bohaté historie poskytuje a realizuje inovativní řešení v souladu s technologickými trendy s cílem pomáhat a podporovat své zákazníky. Již 150 let. Slavíme významné výročí, ale to celé je teprve začátek.

Dříve než Alexander Graham Bell podal žádost o patent na telefon. A ještě dříve než Thomas Alva Edison vynalezl žárovku. Tam začíná příběh společnosti Konica Minolta. Tehdy si Rokusaburo Sugiura otevřel v Tokiu malý specializovaný obchod s fotografickými a litografickými výrobky. Nyní je součástí tohoto podniku více než 40 000 lidí, kteří po celém světě s nadšením pracují na jeho dalším rozvoji. Myšlenka je stále stejná, být i nadále mezi předními poskytovateli technologií a souvisejících služeb, být vám silným a spolehlivým partnerem, vyvíjet a dodávat ty nejlepší produkty a pomáhat vám dosáhnout úspěchu ve vašem podnikání ve všech oborech a zemích.

Společnost Konica Minolta působila na světovém trhu po mnoho generací. Prožila bouřlivé doby, kdy svět procházel obrovskými změnami. To vše ji posílilo k tomu, aby i nadále mohla být hybnou silou úspěšných projektů a doprovázet své zákazníky na cestě k digitální budoucnosti.

V roce 2023 a i v dalších letech jsme zavázáni následovat odkazy zakladatele společnosti. Základními předpoklady je sledování trendů ve světě technologií, profesní vzdělávání a odbornost našich zaměstnanců, podpora rozvoje a inovací i společenská a enviromentální zodpovědnost. To vše, abychom mohli pomáhat firmám a organizacím bez problému procházet digitální transformací a podpořit je v dosahování všech cílů.

Jsme tady pro vás – naše zákazníky, partnery – a také pro Rokusaburo Sugiura.

Pokud vás zajímá více z historie i budoucnosti společnosti Konica Minolta, podívejte se na stránku 150 years of Konica Minolta — and that’s just the beginning.

 

Kategorie

Reference

Poptávka