Sodexo Payment Layer

/ Microsoft AzureSodexo

Konica Minolta IT Solutions Czech vyvinula pro společnost Sodexo Pass International
unikátní řešení pro centralizaci veškerých digitálních platebních transakcí realizovaných digitálními platebními prostředky (např. platebními kartami, virtuálními platebními kartami či e-commerce) skupiny Sodexo, a to přes všechny země, ve kterých Sodexo působí.

Skupina Sodexo na digitalizaci svých benefitních produktů a služeb dlouhodobě pracuje, nicméně každá země řešila tuto problematiku lokálně (s využitím různých technologií, produktů či poskytovatelů služeb) a z pohledu skupiny Sodexo nebyl k dispozici žádný vhodný nástroj pro konsolidaci jak roztříštěných dat, tak i velmi heterogenního prostředí.

Centrální řešení Sodexo Payment Layer poskytuje skupině Sodexo globální ucelený přehled o uskutečněných digitálních platebních transakcí a umožňuje rovněž konsolidovat a centralizovat jejich evidenci a správu.

Využitím Microsoft Azure cloud technologií je zajištěna snadná využitelnost řešení pro všechny světové země působnosti skupiny Sodexo, možnost snadného zapojení mezinárodních týmů a také vysoká dostupnost řešení, které podporuje business critical procesy skupiny Sodexo. V neposlední řadě využití služeb Microsoft Azure umožňuje velmi efektivní vývoj a rozvoj řešení.

Aktuálně řešení Sodexo Payment Layer využívá Německo, Rakousko, Rumunsko, Brazílie, Tunisko a Francie pro cca 7 milionů držitelů platebních prostředků. Postupně jsou pak k těmto zemím připojovány i další země působnosti skupiny Sodexo.

 

Kategorie

Reference

Poptávka