Konica Minolta je Microsoft Global Managed Partner

/
Konica Minolta IT Solutions Czech jako součást Konica Minolta, Inc. získala status globálně spravovaného partnera Microsoftu. Společné technologické možnosti a znalosti obou společností urychlují transformaci digitálního pracoviště pro zákazníky Konica Minolta.
 
Jaromír Šponar doplňuje: „Za poslední roky Konica Minolta přijala mnoho lokálních Microsoft partnerů z celého světa do své skupiny. Dříve Microsoft považoval jednotlivé členy Konica Minolta za mnoho malých a samostatných partnerů po celém světě, ale tento globální přístup nás sjednotil. Stali jsme se silným spojencem.“
 
Tento nový status u společnosti Microsoft znamená, že společnost Konica Minolta je nyní schopna sjednotit svoje produkty a služby, využít místní znalosti a zkušenosti každé z poboček a sdílet je v celé organizaci a v různých průmyslových a místních odvětvích, po celém světě.
 
Může zajistit, že u svých zákazníků, kteří používají Microsoft technologie, snadno zajistí nasazení nových technologií do jejich infrastruktury. Příkladem jsou řešení jako „Automotive CRM“ pro autosalony (test drive zdarma na AppSource) a „Fleetman“ pro správu vozových parků (test drive na AppSource). Více informací najdete v tiskové zprávě (anglicky).

Kategorie

Reference

Poptávka