Kompetence Microsoft potvrzují naši odbornost na poli IT služeb a řešení

/

V roce 2021 jsme nejen obnovili odborné kompetence Microsoft, ale podařilo se nám nově uspět také v dalších kategoriích. Letos tak držíme nejvyšší počet získaných Gold a Silver kompetencí v historii firmy.

Microsoft Partner Gold Microsoft Silver Partner

Kompetence potvrzují naše osvědčené zkušenosti v oblasti poskytování kvalitních řešení ve specializovaných oblastech firemního podnikání. Na jejich základě můžeme zákazníkům deklarovat naše detailní znalosti daných oblastí i záruku kvality našich služeb související s podmínkami udělení certifikace partnerských kompetencí Microsoftem.

Jsme držiteli nejvyššího ocenění společnosti Microsoft za splnění kritérií Gold kompetencí pro Data Analytics, Data Platform, Datacenter, Enterprise Resource Planning, Application Development, Application Integration a Windows and Devices.

Dále mezi naše Silver kompetence patří kategorie: Messaging, Cloud Platform, Collaboration and Content, Cloud Business Applications, Cloud Productivity a Small and Midmarket Cloud Solutions.

Neustále se snažíme rozšiřovat znalosti, odbornost a pestrost služeb i produktů, abychom byli zákazníkům skutečně odborným partnerem, který jim vždy dokáže poradit to nejkvalitnější řešení pro jejich byznys.

Kategorie

Reference

Poptávka