Jsme tu pro vás #SpolecneToDame #KonicaMinolta

/ Produktivita365


Mnoho společností již má zavedené #Office365 a možná i vy ho právě používáte. Balík Office 365, nebo po novém Microsoft 365, není jen Excel, Word, PowerPoint a Outlook, ale s každou aktualizací se plánuje rozšíření o téměř 40 dalších produktů a služeb. Je toho moc, a ne každý ví, jak si usnadnit život a dělat svou práci jednodušeji.

Proto bychom vám rádi pomohli a podělili se o tipy, jak Microsoft 365 využíváme my. Společnost Konica Minolta IT Solutions Czech přešla na služby Microsoft 365 už před 2 roky, a proto vám rádi sdělíme naše zkušenosti.

U Microsoft 365 to však nekončí, protože se svojí stávající licencí můžete začít objevovat možnosti automatizace své práce pomocí nástojů #PowerPlatform jako jsou #PowerApps nebo #PowerAutomate (předtím Microsoft Flow).

Máme pro vás připravených téměř 50 tipů #Produktivita365

Každý pracovní den v 8:00 hodin zveřejníme nový tip, ve kterém si ukážeme, jak použít nějakou funkci na ulehčení práce. Krátký textový popis a stručné instruktážní video můžete dostávat do e-mailu, když se přihlásíte na odběr zde nebo nás můžete sledovat na:

Blog: kmits.cz/produktivita365

LinkedIn: kmits.cz/365li

Youtube: kmits.cz/365yt

Na konci týdne, v pátek ve 13:00 hodin, odtajníme 20-30 minutové video, které bude zahrnovat videa z celého týdne a přinese dolňující pohled na to, jak dané funkčnosti využít v praxi.

Už teď se na to tešíme, jsme tu pro vás a společne to dáme!

Tým Konica Minolta IT Solutions Czech

kmits.cz/li

Kategorie

Reference

Poptávka