ERP systémy mohou pomoci oddělení Controllingu lépe řídit každodenní finanční operace

/

Kontrola a správa pohledávek patří mezi základní úkoly a každodenní finanční operace, za které zodpovídá oddělení Controllingu ve firmě. Mezi hlavní úkoly tohoto oddělení je kontrola a vyhodnocení provozního Cash-Flow v oblasti příjmové oblasti a identifikovat příčiny jak pozitivního, tak i negativního trendu tohoto Cash-Flow. Více se dozvíte v celém článku Pořádek v pohledávkách díky Microsoft Dynamics Finance & Operations.

Mezi další úkoly oddělení Controllingu patří práce s obchodními doklady, nejčastěji objednávkami a fakturami. Pro usnadnění rutinních činností a snížení chybovosti v datech způsobených ručním přepisem údajů lze využít mnoha aplikací. Pomoci tak lze s vytěžováním dokumentů a jejich digitalizací. Více si můžete přečíst v článku Vytěžování faktur je žádanou funkcí moderních ERP systémů.

ERP systém společnosti Microsoft s názvem Dynamics 365 Finance & Operations je moderní a komplexní řešení, které poskytuje například usnadnění činností Controllingu. Pracovníkům oddělení přináší nástroje vedoucí ke snížení rizika rizikového chování zákazníků, ale i ke snížení chybovosti způsobené lidským faktorem.


Zajímají vás možnosti vytěžování a digitalizace dokumentu? Stačí kliknout na tlačítko „Mám zájem“ vpravo dole a naši konzultanti vám rádi vše vysvětlí.


Konica Minolta IT Solutions Czech
kmits.cz/li

Kategorie

Reference

Poptávka