Dynamics 365 Talent se mění na Dynamics 365 Human Resources

Dynamics 365 Human Resources je řešením, které pomáhá firmám například s budováním úspěšných týmů a motivujícího pracovního prostředí. Společnost Microsoft se snaží co nejefektivněji podporovat podniky a rozvoj jejich zaměstnanců, a proto se rozhodla přeorientovat svůj plán HR technologií a investic do čtyř klíčových oblastí:

Zvýšení kvalifikace zaměstnance: Usnadnění práce zaměstnanců pomocí moderních a mobilních technologií, jako je smíšená realita. Snadný přístup k informacím, řízené učení a provedení úkolů bez nutnosti zásahu ze strany HR.

Optimalizace HR programů: Zlepšení řízení zaměstnanců s optimalizovanými benefity, kompenzacemi, dovolenými, certifikacemi a školeními, pracovními předpisy a mzdovými programy.

Zlepšení organizačních aktivit: Pomáhá lidem těžit z obchodních změn pomocí adaptivních, bezpečných a škálovatelných personálních řešení, která lze snadno přizpůsobit, rozšířit a připojit ke stávajícím systémům.

Detailní pohled na pracovní sílu: Centralizace dat obsahujících informace o zaměstnancích, s cílem lepší analýzy za pomoci umělé inteligence.

V rámci novinek bude od 1. února 2020 stávající Core HR (Dynamics 365 Talent) přejmenován na Dynamics 365 Human Resources. Nové jméno lépe odráží cíl pomáhat odborníkům v oblasti lidských zdrojů při vytváření daty řízených programů, které zvyšují kvalifikaci zaměstnanců.

Dynamics 365 Human Resources poskytne informace o pracovní síle potřebné k vybudování datově řízených zkušeností zaměstnanců v oblasti odměn, benefitů, dovolené a absencí, dodržování předpisů, integrace mezd, zpětné vazby, školení a certifikací a samoobslužných programů. Dynamics 365 Human Resources umožní podnikům optimalizovat náklady na pracovní sílu a lépe se starat o zaměstnance.

Pokud uvažujete o HR řešení ve vaší společnosti, nebo již máte Dynamics 365 Talent a zajímá vás více o jeho nových funkcích, neváhejte nás kontaktovat.

Kategorie

Reference

Poptávka