Digitalizujete na efekt, nebo pro efektivitu firmy?

/

Autor: Aleš Fukal, Director of ECM & CRM/PP Solutions, Konica Minolta CZ & SK

Digitalizace je hojně skloňované i zneužívané slovo. Digitalizujeme, protože je to trend! Je to záležitost, bez které se nebude možné obejít. Nezřídka jsou však výsledné pokusy o bezpapírovou práci nebo finanční úsporu minimálně diskutabilní.   

Paradox typického přístupu k digitalizaci se začíná často projevovat už se samotným rozhodnutím s ní začít.  Je správné uvažovat tímto směrem a vytvářet plynulejší toky informací ve firmě. V našich zemích ale typicky narážíme na to, že provádíme digitalizaci toho, jak pracujeme nyní. Neučíme se opravdu digitálně pracovat. Jak to dělat lépe?  

  • Jaké jsou hlavní cíle digitalizace?  
  • Jak se nad ní zamýšlet, abyste se rozhodli správně?  
  • A jaké jsou klíčové aspekty pro digitalizaci firem z pohledu odborníků společnosti Konica Minolta? 

Kritickou úvahu na toto téma pro vás připravil Aleš Fukal, Director of ECM & CRM/PP Solutions, Konica Minolta CZ & SK a najdete ji na jednom z nejnavštěvovanějších webů pro segment B2B svetprumyslu.cz 

Článek vyšel ve speciálním vydání digitálního časopisu na téma Svět digitalizace a najdete ho na stránkách 10 až 13 zde Svět digitalizace – Svět Průmyslu (svetprumyslu.cz) 

S digitalizací vám rádi pomůžeme, neváhejte nás kontaktovat. Další informace na toto téma naleznete také na našich stránkách zde ECM & DMS řešení pro vaši chytrou kancelář 

Na téma digitalizace jsme ve spolupráci se společností Nintex připravili krátký webinář o budoucnosti workflow. Máte-li zájem o přístup k celému videu, kontaktujte nás, prosím. 

Kategorie

Reference

Poptávka