COVIDTEST – aplikace pro evidenci výsledků testů na COVID-19

/

Protiepidemická opatření, zejména aktuálně nařízené testování na COVID-19, kladou velké nároky na organizaci provozu ve firmě. Ale našemu back-office jsme se to rozhodli maximálně usnadnit. S Power App jsme vytvořili velmi rychle aplikaci pro snadnější evidenci výsledků testů. Osvědčila se nám, a proto ji teď nabízíme také našim zákazníkům.

Byla to perfektní příležitost pro ukázkový vývoj aplikace na Microsoft Power Platform. Aktuální rychlá potřeba, definovaný proces, práce s citlivými daty a záměr zjednodušit lidskou práci. Na uživatelské straně je snadné zadání na pár kliků v mobilu nebo na počítači, na druhé straně vznikne pro back-office bezpečně uložený (SharePoint) a stále aktuální seznam, plně v souladu s pravidly GDPR. S ním může třeba HR dále snadno pracovat, ať už pro vlastní rychlý přehled, nebo pro jednodušší vykazování testů vůči pojišťovně.

Aplikace umožňuje:

  • Zadat výsledek testu na COVID-19. Tedy zda byl výsledek pozitivní, nebo negativní.
  • Přidat popis výsledku testu formou textového pole.
  • Připojit soubory (například potvrzení o externím testu).
  • Evidovat, zda byl test externí, či vlastní.
  • Zadat zdravotní pojišťovnu výběrem ze seznamu zdravotních pojišťoven ČR (seznam je možné definovat dle požadavku zákazníka).
  • Evidovat uživatele, který záznam výsledku provedl.
  • Zaznamenat datum a čas, kdy k zaevidování došlo.
  • Exportovat filtrované seznamy provedených testů pro vykázání pojišťovně, reporting apod.

Aplikace je dostupná prostřednictvím webového prohlížeče nebo na mobilních telefonech se systémy Android a iOS. Záznam mohou provádět jak sami zaměstnanci, tak pověření pracovníci, např. recepce nebo závodní lékař. Uživatelé k záznamu potřebují licenci Microsoft 365 (dříve Office 365) s oprávněním využívat Power Apps a SharePoint.

Aplikace má uživatelsky komfortní, přehledné rozhraní. Po vyplnění všech povinných informací a odeslání výsledku se záznam uloží do seznamu na SharePointu, který má nastavená všechna potřebná oprávnění podle požadavků společnosti. Na potvrzovací obrazovce může uživatel jedním klikem na tlačítko „COVID portál“ zkontrolovat aktuální znění opatření na oficiálním webu Covid Portál | Vládní opatření lidskou řečí (gov.cz):

 


Zaujala vás tato aplikace? Více informací o způsobu dodání a ceně naleznete zde

V případě zájmu nebo jakýkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat na adrese marketing.its@konicaminolta.cz nebo na telefonním čísle +420 737 056 242.

Také můžete použít tlačítko MÁM ZÁJEM, vyplnit formulář a my se vám ozveme.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kategorie

Reference

Poptávka