Vyznat se v dostupných technologiích Microsoftu je čím dál komplikovanější, protože společnost své produkty neustále aktualizuje, rychle inovuje a vydává nové produkty a řešení. Na druhou stranu díky tomuto tempu inovací jsou technologie společnosti Microsoft velmi vzrušující. Jednou z největších nových oblastí, o kterých už dnes hodně slyšíte, je Power Platform.

Spoustu pracovních věcí děláme dnes ručně. Aplikace pro daný proces buď neexistuje, nebo je drahá. A pokud už existuje a je za rozumné peníze, pak zjistíme, že našim procesům a potřebám nevyhovuje. A tak rezignujeme a děláme spoustu činností stále manuálně. V lepším případě, pomocí Excelu či Wordu. Na úkor svého času.

Ale nemusí to tak být a nemusíme ani čekat, až někdo konečně aplikaci pro nás vymyslí. Na to máme k dispozici komponenty Power Platform.

Ale to už nejspíš víte, že? Protože jste se účastnili našeho workshopu „Jeden den s Power Platformou“. Díky tomu už víte, co všechno je možné, a můžete realizovat své nápady na automatizaci procesů. Jenže pořád vám to moc nejde? Přeci jen jste nikdy moc s IT nepracovali a dostatek zkušeností také ještě nemáte. Můžeme říci, že jste s námi prošli teprve mateřskou školkou Power platformy a k samostatné tvorbě vám ještě chybí odvaha, nemáte dostatek času si projít výukové moduly na Microsoft Learn atp.

Ještě na nějakou výmluvu jsme zapomněli? Nebojte se a pojďte do toho. Zkuste to. Zvládnete to. A my vám s tím rádi pomůžeme.

Workshop Power Apps/Automate/BI/Virtual Agent in a day

Ve spolupráci s Microsoftem jsme pro vás připravili celodenní workshop/kurz ke každé komponentě Power Platform. Můžete se tak v klidu rozhodnout, na co a kdy se chcete zaměřit. V naší nabídce naleznete kurzy Power Apps in a day (zaměřený na tvorbu aplikací), Power Automate in a day (zaměřený na tvorbu workflow), Power BI in a day (zaměřený na tvorbu analytik a dashboardů) a Power Virtual Agent in a day (zaměřený na tvorbu vlastních chat botů).

Tyto workshopy/kurzy přináší ukázku produktu vedenou instruktorem pro Microsoft Power Platform od začátku do konce poutavě a praktickým způsobem. Program kurzů je navržen tak, aby prolínal různé produkty Office 365 a připojoval se k různým zdrojům dat a spolupracoval tak s rozdílnými řešeními používaných dnes ve vaší společnosti.

Podívejte se, jak jednoduše lze například vytvořit aplikaci pro invetarizaci majetku pomocí čárových kódů. Věřili byste, že je to možné za zhruba 5 minut?

Pokud chcete vědět, jak tuto, ale i další funkčnosti kolem #PowerPlatform běžně využívat v každodenní praxi, podívejte se na páteční podcast na kmits.cz/365yt.

Zaregistrujte se k odběru článků zde. Nebo se nám rovnou ozvěte, pokud byste s námi chtěli projít školením .

 

Tým Konica Minolta IT Solutions Czech

kmits.cz/li

Kategorie

Reference

Poptávka