Jak na to: (doplňky pro) plánování schůzek

/ CortanaFindTimeTeams

Plánování online schůzek pomocí #Outlook nejspíš již používá každý. Jaké další benefity ale můžete získat díky #Microsoft365? A jak využít #MicrosoftTeams na maximum? To si ukážeme tento týden.

Microsoft Cortana

Často mluvíme o umělé inteligenci a strojovém učení v #Microsoft365 (dříve #Office365), a proto dnes začneme právě s touto možností – tedy s Cortanou. Využijte exkluzivní „náhled“ funkčnosti https://calendar.help, který se brzy stane nativní součástí služeb #Microsoft365. Pošlete e-maily s požadavkem na schůzku tak jako obvykle, ale přidejte do příjemce zpráv také Cortanu. Ta se následně postará o zbytek plánování – tedy o plnou komunikaci s příjemci až do momentu, kdy naplánuje vybranou schůzku. Dostupné to je zatím pouze v anglickém jazyce, ale proč to nezkusit už dnes? Může se stát, že vám vaše IT oddělení bude muset tuto funkci k vyzkoušení povolit. Pak už stačí otevřít odkaz výše, přihlásit se a začít používat. Získáte také přehled toho, kolik času jste ušetřili plánováním. 

Jak na to? Rychlou ukázku přinášíme už dnes ve videu. A na celou se můžete těšit tento pátek v podcastu. 

V další ukázce představíme doplněk FindTime. Ocení ho hlavně ti, kteří nevládou angličtinou, ale chtějí dát možnost protistraně „odhlasovat si“, na kdy se schůzka naplánuje. Přihlaste se na https://findtime.microsoft.com a postupujte podle pokynů. 

Ukázka použití FindTime níže: 

Pokud chcete vědět, jak nejen tuto, ale i další funkčnosti kolem #MicrosoftTeams a průběhu online schůzek používat, podívejte se na podcast níže. 

Klikněte na „Nastavit připomenutí“ na YouTube, aby Vám před začátkem premiéry přišla notifikace.

Zaregistrujte se k odběru článků zde.

Tým Konica Minolta IT Solutions Czech

kmits.cz/li

Kategorie

Reference

Poptávka