Jak na to: na zapomenuté úkoly upozorní e-mail

/ MyInsightsOutlook

Někdy se může stát, že máme e-mailů plný inbox. Pak se lehce přihodí, že se na něco zapomeneme. Společnost Microsoft se snaží využít principů umělé inteligence a strojového učení, tzv. chytristiky, aby byly její aplikace proaktivní a pomáhaly.

Dnešní ukázka vám nezabezpečí, že už nikdy na nic nezapomenete, ale ukáže vám, jak si zajistit připomenutí každého úkolu z e-mailu. Aplikace může ukázat, kde jste (např. u jakého projektu) potenciálně na takový úkol zapomněli. A nejen na úkol, ale také upozorní na přijatý dokument, který jste ještě neviděli, na schůzku, na kterou jste ještě neobdrželi agendu, nebo na podklady. Jednoduše připomene, že jste dlouho nebyli v kontaktu s kolegou, se kterým jste v týmu nebo jste s ním pracovali na různých projektech.

Microsoft neustále dodává další a další možnosti a ve spojení s informacemi z aplikace MyAnalytics, kterou jsme si představili v minulém týdnu, dodává proaktivně to, co byste měli vidět.

Jak si nastavit MyInsights v Outlooku?

Tady je návod a níže najdete ukázku, jak aplikace funguje.

Pokud chcete vědět, jak tuto, ale i další funkčnosti kolem ekosystému úkolů běžně využívat v každodenní praxi, podívejte se na podcast níže.

Tým Konica Minolta IT Solutions Czech

kmits.cz/li

Klikněte na „Nastavit připomenutí“, aby Vám před začátkem premiéry přišla notifikace.

Zaregistrujte se k odběru článků zde.

Kategorie

Reference

Poptávka