Správa a zabezpečení Microsoft 365 ve školách

/ Securityškolství

Nástroje a služby řešení Microsoft 365 stále více slouží i v oblasti školství. To přináší ve vzdělávání řadu výhod a příležitostí, ale také výzvy pro IT správu a kybernetické zabezpečení.

Školy často spravují uživatelské účty a zařízení pouze za pomoci Microsoft Intune, což není zcela dostačující. I v této sféře narůstá počet případů zpronevěřených účtů, hacknutých tenantů a ohrožení celé IT infrastruktury. Pomůžeme vám vše správně nastavit a zabezpečit tak, aby vaše škola byla co nejvíce chráněna.

Bezpečná správa Microsoft 365 ve školách je nezbytná

Neadekvátní zabezpečení může vést k vážným bezpečnostním incidentům, které ohrožují nejen citlivé informace, ale také narušují vzdělávací procesy. Naše řešení jsou navržena tak, aby školy mohly plně využívat všechny možnosti Microsoft 365 bez obav z komplikovaného nastavení a bezpečnostních rizik.

Využijte expertní IT pomoc Konica Minolta

Konzultace a nastavení. Poskytneme vám konzultace a podporu při nastavení Microsoft 365 tak, abyste mohli využívat všechny jeho funkce bezpečně a přesně tak, jak potřebujete.

Školení. Nabízíme přizpůsobená školení pro vaše IT pracovníky i pro učitele, aby mohli plně využívat nástroje a služby Microsoft 365 ve výuce.

Profesionální dohled a zabezpečení. Poskytneme vám všechny potřebné služby pro nastavení vašich systémů pro bezpečné a efektivně spravované digitální prostředí.

Jaká je cena

Víme, že rozpočet je pro školy klíčový. Proto jsme vytvořili speciální ceník přizpůsobený potřebám školního sektoru tak, abyste mohli využívat nejmodernější IT řešení bez zbytečných obav o finance. Naše ceny jsou navrženy tak, aby odpovídaly vašemu rozpočtu, a zároveň poskytovaly potřebný přístup k profesionálním službám.

Zabezpečte a spravujte s námi své Microsoft 365

Pokud vaše škola využívá nebo plánuje využívat Microsoft 365 a hledáte spolehlivého partnera pro zabezpečení a správu, Konica Minolta IT Solutions Czech je zde pro vás.

Poskytneme vám kompletní balíček služeb od konzultací přes školení až po profesionální dohled a nastavení systému. Pomůžeme vám překonat výzvy digitalizace a zajistit, aby vaše škola mohla pohodlně, efektivně a bezpečně využívat všechny výhody Microsoft 365.

Projděte si komplexní přehled služeb Konica Minolta pro správu a zabezpečení Microsoft 365 ve školách.

Kategorie

Reference

Poptávka