Konica Minolta IT Solutions Czech je součástí celosvětové skupiny Konica Minolta. V oblasti technologií se zaměřuje na podnikové aplikace, digitální transformaci a tzv. moderní digitální pracoviště. Skupina své kompetence potvrzuje také uděleným statusem Microsoft Managed Partner.

Skupina má více než 46.000 zákazníků a zaměstnává přes 1.600 specialistů IT služeb. V současné době se řadí mezi jednoho z největších poskytovatelů IT služeb podle seznamu Gartner’s Global Top 100 IT Vendors. Zisk statusu Microsoft Global Managed Partner pozitivně ovlivňuje také nabídku služeb Konica Minolta na českém i trhu. Zákazníci mohou díky tomuto využít kompletní jednotné globální portfolio skupiny.

 

Transformace je pro nás vším, na co se soustředíme.
Podívejte se blíže na historii Konica Minolta.

Naše inovační centra

Tato centra jsme otevřeli v 5 zemích po celém světě, aby se stala prostorem, kde bude možné inovovat. Díky tomu bude moci společnosti Konica Minolta růst a rozvíjet své služby klientům. Úkolem inovačních center je být blíže zákazníkům a důkladně chápat a naplňovat jejich potřeby.

Společnost Konica Minolta IT Solutions Czech je součástí celosvětové firmy Konica Minolta. Proto může svým zákazníkům nabízet nejen moderní IT řešení, ale i služby ostatních divizí společnosti.

Digitální kancelář 

Konzultační a implementační činnosti a řízení digitalizace kanceláře

Profesionální tisk 

Inovativní digitální tisk a tisková řešení

Inovace ve společnosti 

Pokud hledáte podporu inovací ve vaší společnosti, spojte se s naším business inovačním centrem

Zdravotnictví 

Kromě IT technologií nabízíme pokročilé řešení pro zpracování digitálního obrazu 

Měřící přístroje 

Pomáháme společnostem ve zvyšování kvality produkce

Industriální tisk

Průmyslový tisk na principu bezkontaktní technologie, která umožňuje potisk téměř jakéhokoli typu materiálu a vytváření různých efektů

Optická řešení

Uplatnění optických řešení v různých odvětvích

Planetária

Inovativní optická a digitální planetária vyvinutá společností Konica Minolta

Poptávka