Konica Minolta se zapojila do humanitární pomoci pro Turecko a Sýrii

/

Jsme stále v myšlenkách i srdcích se všemi, které zasáhlo zemětřesení v Turecku a Sýrii. A jsme hrdí na to, že patříme do rodiny Konica Minolta, kde není nikomu lhostejné neštěstí druhých.

Katastrofa zasáhla mnoho lidí. Vyjadřujeme podporu našim kolegům, jejich rodinám a blízkým, které událost postihla. Myslíme na vás a na všechny v zasažených oblastech.

Každá pomoc je důležitá

Naše společnost Konica Minolta IT Solutions Czech poskytuje rovněž pomoc prostřednictvím organizace Lékaři bez hranic.

Evropské vedení společnosti Konica Minolta rozhodlo o darování 100 kusů multifunkčních tiskáren bizhub 227, které budou využity v tamních tureckým ministerstvem školství vybraných školách. Souběžně s tím darovala společnost Konica Minolta Inc. pro podporu činnosti v postižených komunitách prostřednictvím organizace Japanese Red Cross Society (Červený kříž v Japonsku) 10 milionů japonských jenů (70 tis. EUR). Více informací zde.

Jeden z našich kolegů ve společnosti Konica Minolta Business Solutions Europe nás nadchl projektem prodeje specializovaných pohlednic. Ty jsou tištěny na zařízeních Konica Minolta a prodávány na Etsy. Výtěžek je věnován humanitární německé organizaci působící v postižených oblastech “Aktion Deutschland hilft  – Bündnis deutscher Hilfsorganisationen“. Informace o organizaci zde.

Všichni kolegové a kolegyně v Konica Minolta napříč všemi zeměmi byli vyzváni k pomoci a kdo může, podílí se na podpoře lidem postiženým zemětřesením například prostřednictvím organizací Červeného kříže, Lékařů bez hranic, Save the Children nebo Člověka v tísni.

Věříme, že jakákoliv pomoc má smysl, a přejeme si, aby se v postižených oblastech brzy vrátil život do své každodennosti bez útrap a neštěstí.

Více informací si dále můžete přečíst zde: Oficiální vyjádření Tadahiko Sumitani, President Konica Minolta Business Solutions Europe & European Management of Konica Minolta Business Solutions Europe

Kategorie

Reference

Poptávka