ERP Business Central a POS NG Retail

Komplexní řešení pokladních systémů v oboru retailu vyžadovalo v minulosti rozsáhlý vlastní vývoj specializované aplikace. Místo nákladného vývoje jsme zvolili cestu partnerství mezi společnostmi Konica Minolta IT Solutions Czech a NG Retail. Společnými silami vznikla rozšiřující aplikace propojující systémy Microsoft Dynamics 365 Business Central a POS NG.

Toto spojení vám přináší:Microsoft Dynamics 365 Business Central a POS NG Retail

  • sjednocené moderní technologické zázemí pro maloobchod
  • dlouholeté specializované zkušenosti odborníků z obou firem
  • pokrytí všech potřeb a požadavků vašeho oboru na podnikový informační systém a pokladní systém
  • využití top systémů přizpůsobených každé době a každé situaci

 

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Ekonomický podnikový systém – ERP , který se vám zcela přizpůsobí. Posílí vaši schopnost pružně reagovat na měnící se podmínky trhu a podpoří vás za všech okolností. Toto řešení společnosti Microsoft je k dispozici formou pronájmu – Software as a Service neboli SaaS.

Microsoft Dynamics 365 Business Central je postaven tak, aby respektoval specifika daného odvětví, procesů i uživatelských rolí. To vše díky širokým možnostem zákaznického vývoje a dostupnosti rozšiřujících aplikací. Skvěle spolupracuje s aplikacemi Microsoft 365 (dříve Office 365) a Dynamics 365. A obsahuje i možnosti integrace na stávající systémy, které nyní využíváte.

Přizpůsobeno pro Retail

Microsoft Dynamics 365 Business Central oblasti řešeníSpolečnost Konica Minolta IT Solutions Czech přizpůsobuje řešení Microsoft D365 Business Central (dříve MD NAV, Navision) konkrétním požadavkům podnikání v odvětví maloobchodu a v řadě dalších oborů již přes 20 let. Mnohaleté zkušenosti s implementací ERP jsme využili k vývoji rozšiřujících aplikací, primárně pro firmy v ČR.

Více o Microsoft Dynamics 365 Business Central

Add-on moduly BA4

  • Doplňují a rozšiřují standardní funkcionality Dynamics 365 Business Central pro vaši zemi.
  • Zvyšují uživatelský komfort.
  • Dále rozšiřují některé standardní legislativní prvky.

Více o lokalizačním rozšíření Business Central BA4

Pokladní systém POS NG

Nejnovějším produktem NG Retail je pokladní systém POS NG, který je v současné době nejmodernější na trhu, a zvládne obsloužit jak non-foodový segment (móda, hračky, sport, tabák…), tak i prodej v oblasti fast foodu.

  • Pokladní systém byl vytvořen s velkým důrazem na jednoduchost a intuitivnost obsluhy a zejména na minimalizaci času, který je potřebný pro zaškolení personálu.
  • POS NG je připraven pro další rozvoj a přidávání nových funkcí, které jsou pro obchodníky důležité – v současnosti např. propojení s e-shopem a rychlé vyřizování webových objednávek či rezervací na prodejně. 
  • Unikátní architektura pokladního řešení umožňuje přímou integraci na nadřazený centrální ERP systém, zejména však centrální řízení, správu a monitoring prodejen i jednotlivých pokladen v celé prodejní síti, ve všech státech.
  • Informace o prodejnách a tržbách jsou k dispozici on-line, v reálném čase.

Společnost NG Retail – top partner pro pokladní systémy

Společnost NG Retail je dodavatelemPOS NG Retail specializovaných SW řešení pro maloobchod – retail. Reference z realizací pokladních systémů u zákazníků provozujících obchodní sítě s desítkami i stovkami prodejen dokládají dlouholeté zkušenosti v tomto oboru.
Moderní retail se rychle mění, a proto i řešení, určena pro tento obor, musí být inovativní a otevřená příchozím trendům a změnám. Navíc v dnešní on-line době je již téměř nezbytné být také on-line. Díky portfoliu specializovaných produktů dokáže NG Retail propojit kamenné prodejny s digitálním světem zákazníka a nabídnout mu věrnostní systém, s nímž bude mít stejné výhody v kamenné prodejně i na e-shopu, včetně digitálních elektronických věrnostních karet v mobilu atd.

Reference

Poptávka