S těmi správnými nástroji na jednotné platformě je transformace výrazně jednodušší a do budoucna úspěšnější. Řešení Microsoft Cloud má jedinečnou pozici k tomu, aby dokázalo poskytovat širokou škálu služeb a produktů, které jsou špičkou ve svém oboru a podpoří vývoj diferencovaných řešení společnosti Konica Minolta pro digitální transformaci.

 

Úspory

Snižujte čas a náklady každodenních činností pomocí inteligentní automatizace. Upgrade starších aplikací a platforem sníží vaše náklady na provoz.

Efektivita

Spojte svá data v jednotné platformě a využijte je pro růst svého businessu. Moderní aplikace a platformy přinesou větší pružnost a rychlost vašim procesům.

Rychlost

Optimalizujte výkon IT, zrychlete go-to-market a redukujte backlog díky rychlejší a přesnější reakci své infrastruktury nebo vývoje.

 

 

Kombinace zkušeností společnosti Konica Minolta, jejího velkého porozumění zákazníkům a inteligentních služeb společnosti Microsoft poskytuje výraznou výhodu, zejména pro malé a střední podniky. Právě pro infrastrukturu, kterou firmy této velikosti obvykle využívají, jsou aplikace vytvořené na platformách Microsoftu vhodné. Kromě toho však Konica Minolta vyvinula i řadu vlastních aplikací, řešení a služeb založených na cloudových službách Microsoftu, které jsou určeny pro širokou škálu zákaznických potřeb v sektoru malých a středních podniků.

 

Reference

Poptávka