Konica Minolta byla zařazena mezi 100 nejlepších společností na světě v udržitelnosti, již potřetí za sebou a počtvrté celkově

/

Konica Minolta byla zařazena mezi 100 nejlepších firem z celého světa v oblasti firemní odpovědnosti a udržitelného rozvoje (2021 Global 100). Konica Minolta bude na tomto prestižním seznamu již počtvrté, a navíc potřetí v řadě.

 

Konica Minolta věří, že snaha o firemní odpovědnost vede také k lepší udržitelnosti podniků. Na základě tohoto přesvědčení neustále posiluje svoje závazky k inovacím, které podporují vytváření nových hodnot. Cílem je zajistit propojení lidí a profesionálů na pracovišti a vytvořit firmy s odpovědností a udržitelností, které budou současně stavět na růstu podniků.

Například Workplace Hub od Konica Minolta podporuje různé pracovní styly u firemních zákazníků a zvyšuje produktivitu a kreativitu. Další produkty pomáhají v oblasti zdravotní péče. Dále poskytuje Konica Minolta řešení pro monitorování plynu, které zviditelňuje úniky plynu v elektrárnách pomocí bezkontaktní technologie vzdáleného monitorování, čímž předchází nehodám a pomáhá zajistit větší bezpečnost.

Konica Minolta vyvíjí velké úsilí ke zmírnění negativních dopadů na změny klimatu. Společnost již roky využívá pouze zelenou energii, čímž ročně ušetří přibližně 1200 tun CO2. Stále více upřednostňuje virtuální schůzky před cestováním. V oblasti služeb a podpory využívá společnost Konica Minolta svůj nástroj vzdálené vizuální podpory AIRe Link, který v roce 2020 ušetřil více než 3000 výjezdů k zákazníkům. V neposlední řadě podporuje obnovitelnou energii a opětovné zalesňování jako významnou součást svých vybraných projektů.

 

Celá zpráva ZDE.

Kategorie

Reference

Poptávka