Kompletní Event Management v rámci jednoho systému

/ Event Management

Pořádání událostí, ať už živých eventů či webinářů, je velmi důležitou aktivitou pro prodej a marketing. Jejich realizace a provedení však může být velmi náročné. Event Management od Microsoftu vám pomůže s každou částí tohoto procesu. Ať už jde o prvotní plánování, propagaci akce, registraci zákazníků či průzkum spokojenosti po skončení eventu 

Microsoft jde dokonce ještě dál a pro registraci zákazníků a propagaci událostí poskytuje takzvaný Event portál, přes který se můžou účastníci zaregistrovat, prohlédnout si informace o akci, mluvčích i konkrétním programu a při registraci zvolit své konkrétní preference, co se například ubytování či stravy týče.  

Zcela tak odpadá nutnost využití jakéhokoliv konektoru! Máte komplexní řešení, které obstojí samo o sobě a nabízí kompletní správu událostí z jednoho místa v jednom systému.

Pokud chcete pomoci s Event Managementem nebo jinými oblasti marketingu, stačí kliknout na tlačítko “Mám zájem”. 

Pokud chcete vědět, jak nejen tuto, ale i další funkčnosti v Dynamics 365 Marketing běžně využívat v každodenní praxi, podívejte se na páteční podcast na kmits.cz/365yt.

Nebo se zaregistrujte k odběru článků zde a další tipy vám budou chodit do vaší e-mailové schránky (samozřejmě jde odběr opět i jednoduše zrušit).

 

Tým Konica Minolta IT Solutions Czech

kmits.cz/li

Kategorie

Reference

Poptávka