Které ERP systémy jsou v roce 2020 uživateli nejoblíbenější?

84 % uživatelů Microsoft Dynamics 365 Finance and Operations (dnes již pod názvem Dynamics 365 Finance a Dynamics 365 Supply Chain Management) pravděpodobně doporučí svůj ERP systém kolegům z oboru, kteří by ocenili ERP řešení.

Díky dostupnosti a kvalitě školení dosáhlo řešení Oracle ERP Cloud u 22 dodavatelů ERP nejvyššího hodnocení, přičemž 82 % uživatelů těchto dodavatelů uvedlo, že jsou spokojeni a má pro ně přínos.

83 % uživatelů Unit 4 ERP je spokojeno s podporou dodavatelů, pokud zahrneme všechny ERP dodavatele.

Tyto a mnoho dalších zajímavých poznatků naleznete v datech plánování podnikových zdrojů od SoftwareReview, zveřejněných ve Forbes.

Odkaz na srovnání a celý článek v angličtině naleznete zde.

 

 

 

 

 

 

 

 

Poradíme vám a navrhneme optimální řešení, které bude vaší společnosti dokonale sedět.

Zmíněná Dynamics 365 Finance a Dynamics 365 Supply Chain Management, jsou kompletní podniková řešení vhodná zejména pro velké organizace, výrobní, obchodní, logistické či projektové a další firmy. Utváří komplexní podnikový informační systém (ERP) pro vaši společnost. Více se dozvíte zde.

Patříme do sítě partnerů společnosti DynamicsPact, která zajišťuje, aby byly všechny projekty Dynamics 365 for Finance and Operations dodávány na nejvyšší možné úrovni s maximálním přínosem a minimálními riziky.

Kontaktujte nás,  rádi vám detailně představíme nejvhodnější řešení. 

 

Kategorie

Reference

Poptávka