Společnost Microsoft reaguje na aktuální situaci kolem koronaviru (COVID-19) a podporuje práci z domova

/

Chceme vás informovat, že společnost Microsoft reaguje na aktuální situaci kolem koronaviru (COVID-19) a podporuje práci z domova.

Office 365 E1 na 6 měsíců zdarma

Nyní, od března 2020, je k dispozici bezplatná šesti měsíční zkušební verze Office 365 E1, včetně Microsoft Teams. Společnost Microsoft zpřístupňuje tuto speciální zkušební licenci E1 v reakci na zvýšenou potřebu zaměstnanců pracovat z domova s ohledem na propuknutí choroby COVID-19 (koronavirus).

 

Důležité funkce:
  • Office na tabletech a telefonech
  • E-mail a kalendáře
  • Microsoft Teams
  • Automatizace pracovního postupu
  • Online schůzky
  • Ukládání a sdílení souborů
  • A mnoho dalších

 

Pokud vám pro období následujících 6 měsíců chybí dostatek licencí, aby všichni vaši pracovníci mohli pracovat v bezpečí svého domova, využijte této nabídky společnosti Microsoft, která umožňuje využití licencí na půl roku zdarma.

Tato nabídka je určena pro zákazníky, kteří již mají Office 365 spravovaný zástupcem společnosti Microsoft nebo některým z partnerů. Dále je jen pro organizace, které v minulosti neaktivovaly žádné jiné zkušební verze Office 365 E1.

 

Rádi vám pomůžeme s aktivací těchto licencí – vyplňte formulář níže.

Aplikace pro krizovou komunikaci se zaměstnanci

V reakci na okolnosti týkající šíření koronaviru se společnost Microsoft rozhodla pomoci zákazníkům s koordinací sdílení informací v rámci firmy a s podporou týmové spolupráce.  Během několika dní bylo vyvinuto řešení, které má pomoci sdílet informace napříč organizací i v případě krizové situace. Řešení kombinuje možnosti aplikací Power Apps, Power Automate, Teams a SharePoint. Používat lze na webu, z telefonu nebo přímo z aplikace Microsoft Teams.

 

Důležité funkce:
  • Zaměstnanci mohou nahlásit svůj pracovní stav (např. práci z domova) a vkládat žádosti. To pomáhá manažerům koordinovat jejich týmy a zároveň sledovat stav v celé organizaci.
  • Správci mohou pomocí aplikace posílat zprávy, aktualizace a obsah specifický pro jejich organizaci a mohou poskytovat nouzové kontakty pro dané lokace.
  • Tato aplikace zahrnuje možnost přidávat RSS zdroje aktuálních informací z renomovaných zdrojů, jako je WHO (Světová Zdravotnická Organizace), nebo místní úřad.

 

Šablonu aplikace pro krizovou komunikaci se zaměstnanci si můžete zprovoznit svépomocně podle instrukcí zde, nebo vám s tím rádi pomůžeme – vyplňte formulář níže a my vás budeme kontaktovat s návrhem dalšího postupu.

 

Zdroje, kde si o této problematice můžete přečíst více:

https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/blog/2020/03/02/working-remotely-during-challenging-times/

https://docs.microsoft.com/en-us/microsoftteams/e1-trial-license

https://docs.microsoft.com/en-us/powerapps/maker/canvas-apps/sample-crisis-communication-app

https://powerapps.microsoft.com/en-us/blog/crisis-communication-a-power-platform-template/

 

Potřebuji pomoct 

 

 

Kategorie

Reference

Poptávka